Elk kind bloeit op als je het in zijn of haar eigen kracht zet.
Alles mag en niets moet!
Je kunt niets fout doen, alleen anders.

Mijn naam is Yvonne Weijers, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik geef al 30 jaar met heel veel plezier les op de basisschool. Een aantal jaren geleden wilde ik toch iets meer betekenen voor kinderen, die tegen problemen aan lopen waar ze even geen raad mee weten hoe deze op te lossen. Zo ontstond het idee om de kindercoach opleiding te volgen bij Tea Adema. Zij inspireert mij en bij haar heb ik inmiddels al een aantal cursussen met goed gevolg afgerond. Nu ben ik bevoegd kindercoach en mag ik werken volgens de methode Kids Skills en oplossingsgericht werken. Tevens ben ik trainer ‘Ik Leer Leren’ en kan ik een training verzorgen voor Mindset.

Ik vind het erg leuk om kinderen te helpen ontdekken dat ze bijzonder zijn. Om samen met een kind (en zijn ouders) te ontdekken welke kwaliteiten het heeft en hoe we moeilijkheden kunnen veranderen in mogelijkheden! Ieder kind is tenslotte de moeite waard en heeft er recht op om dit zelf ook te geloven. Ik gun ieder kind een leven waarin het kan genieten en niet te veel problemen ervaart. En daar wil ik ze mee helpen. Juist de individuele begeleiding spreekt me hierbij erg aan.

 

 

kindercoach-voorhout-bij-yvonne-36